Onnistuneet ja näyttävät yritystilaisuudet ”avaimet käteen” -periaatteella

Konffa palvelee asiakkaita, jotka haluavat yrityksensä imagoa tukevan, onnistuneen ja tavoitteet täyttävän näyttävän yritystilaisuuden – todellista vastinetta tapahtumaan käyttämilleen euroille.
KarppinenLogo - Copy
medkit logo - Copy
Oulun Yliopisto - Copy
solita logo
oulunenergia-logo
ouralogo
ppshplogo
tarraserif-logo
zeppelin-logo
IMG_20201218_yritystap_pieni

Säästät, kun ammattilainen hoitaa

Onko aikeissanne järjestää yritystapahtuma, yritysjuhla, asiakastilaisuus, henkilöstötapahtuma, lanseeraustapahtuma tai myyntitilaisuus? Mietitkö miten henkilöstön tapahtuma tai asiakaspäivät voi toteuttaa virtuaalisesti? 

Konffa on erikoistunut tuottamaan  vaativia tapahtumakokonaisuuksia avaimet käteen -periaatteella erittäin korkealaatuisesti ja silti kustannustehokkaasti. Myös virtuaalisesti, turvallisella ja varmasti toimivalla tavalla.

pexels-aj-garces-14925904

Murhamysteeri, hulvaton ohjelma tapahtumaanne

Murhamysteeri on huikean hauska, juonellisesti käsikirjoitettu ohjelmakokonaisuus, joka tuo osallistujista mitä uskomattomimpia piirteitä esiin. Mafia-aiheisen murhamysteerin kiemurat sijoittuvat 1920-luvun Chicagoon, Corleonen veljesten uuden vedonlyöntitoimiston avajaisiin. Näissä avajaisissa kieroillaan, valehdellaan, kiristetään… ja silloin tällöin joku saatetaan murhatakin. Jokainen osallistuja saa oman roolihahmonsa, jolla on omat luurangot kaapissaan.  Halutessaan osallistujat voivat pukeutua teeman mukaan, mutta roolirekvisiittaa on tarjolla jokaiselle.

Murhamysteeri sopii loistavasti tiimitapahtumiin ja ryhmäytymiseen, illanviettojen ja yritysjuhlien ohjelmaksi. Osallistujia on hyvä olla vähintään viisitoista.  Palvelu sisältää roolirekvisiittaa, ohjelman ohjaamisen ja tarvittaessa osallistujien ilmoittautumisen.

_MG_8318_aineistot

Kun järjestät yritystapahtuman, sen on onnistuttava. WAU!

Tapahtuma on voimakas viestinnän keino, oikeanlainen kohtaaminen lyö laudalta muut vaikuttamistavat. Siksi tapahtumamarkkinointiin kannattaa panostaa sekä sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä. Tuotamme upeita ja mieleenpainuvia tapahtumia virtuaalisesti ja läsnäolevina, aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Konffan joustava ja luova tapahtumatuotanto, raudanluja kokemus sekä idearikkaus antaa asiakkaillemme merkittävän lisäarvon. Yritystapahtumissa ei ole varaa keskinkertaisuuteen, vieraille on tärkeää luoda juuri oikeaa tunnelmaa, henkeä – ja sisältöä.

Hyvä brändäys lisää tapahtuman onnistumista ja houkuttelevuutta. Lähtökohtana on, että tapahtuma antaa järjestävästä organisaatiosta laadukkaan kuvan sekä tukee tapahtuman liiketoiminnallisia tavoitteita.

Olipa teillä tarvetta tuotteen lanseeraukseen, viihteelliseen tapahtumaan tai yrityksenne juhliin, sisällä tai ulkona, olemme oikea kontakti. Myös henkilöstötapahtuma on markkinointitapahtuma.

Ota yhteyttä

KONFFA Oy

Vihikari 10, 90440 Kempele
010 2926 500
info@konffa.fi

Millainen tilaisuus sinulla on suunnitteilla?

Jätä meille tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme