Onnistuneet ja näyttävät yritystilaisuudet ”avaimet käteen” -periaatteella

Konffa palvelee asiakkaita, jotka haluavat yrityksensä imagoa tukevan, onnistuneen ja tavoitteet täyttävän näyttävän yritystilaisuuden – todellista vastinetta tapahtumaan käyttämilleen euroille.
KarppinenLogo - Copy
medkit logo - Copy
Oulun Yliopisto - Copy
solita logo
oulunenergia-logo
ouralogo
ppshplogo
tarraserif-logo
zeppelin-logo
IMG_20201218_yritystap_pieni

Säästä aikaa ja rahaa, ammattilainen hoitaa

Onko aikeissanne järjestää yritystapahtuma, yritysjuhla, asiakastilaisuus, henkilöstötapahtuma, lanseeraustapahtuma tai myyntitilaisuus? Mietitkö miten henkilöstön tapahtuma tai asiakaspäivät voi toteuttaa virtuaalisesti? 

Konffa on erikoistunut tuottamaan  vaativia tapahtumakokonaisuuksia avaimet käteen -periaatteella erittäin korkealaatuisesti ja silti kustannustehokkaasti. Myös virtuaalisesti, turvallisella ja varmasti toimivalla tavalla.

Oma henkilöstö voi keskittyä ydintehtävien hoitamiseen järjestelyaikana ja viihtyä tapahtumassa vieraiden kanssa.

HPH-2011-posterinayttely

Kun järjestät yritystapahtuman, sen on onnistuttava!

Tapahtuma on voimakas viestinnän keino, oikeanlainen kohtaaminen lyö laudalta muut vaikuttamistavat. Siksi tapahtumamarkkinointiin kannattaa panostaa sekä sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä. Konffan joustava ja luova tapahtumatuotanto, raudanluja projektinjohtotaito sekä strategiaosaaminen antaa sen valinneelle taholle merkittävän lisäarvon. Yritystapahtumissa ei ole enää nykyään varaa keskinkertaisuuteen, vieraille on tärkeää luoda juuri oikeaa tunnelmaa, henkeä – ja sisältöä.

Hyvä brändäys lisää tapahtuman onnistumista ja houkuttelevuutta. Lähtökohtana on, että tapahtuma antaa järjestävästä organisaatiosta laadukkaan kuvan sekä tukee liiketoiminnallisia tavoitteita.

Ota yhteyttä

KONFFA Oy

Vihikari 10, 90440 Kempele
010 2926 500
info@konffa.fi

Millainen tilaisuus sinulla on suunnitteilla?

Jätä meille tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme