Konffan kanssa onnistut!

Konffa Oy auttaa asiakkaitaan järjestämään onnistuneita tapahtumia. Olipa kyseessä konferenssi, matchmaking-tapahtuma tai yrityksen tilaisuus on Konffa juuri oikea kumppani. Toteutamme kohtaamiset kokonaan vahvalla ammattitaidollajoko  virtuaalisesti tai hybriditapahtumina – luonnollisesti myös fyysisinä kohtaamisina, kun se on mahdollista. Palvelut täyttävät kansainvälisen vaatimustason.
ELY
KerttuSaalastiLogo
BO_mv_crop
Luke
Luotupäivät
MIcroEntre
OAMK
CONVAR45

Kongressitoimisto Konffalta saat kokonaisratkaisun

Konffan palvelut kattavat kaikki ne tarpeet, joita suurkokouksen tai yritystapahtuman tuottamisessa järjestämisessä tarvitaan, kansainvälisellä vaatimustasolla ja myös ulkomaisille päämiehille.

Vuonna 2006 perustettu kongressitoimisto Konffa on toteuttanut kansallisia ja kansainvälisiä suurkokouksia laajassa mittakaavassa lähes kaikissa Suomen kaupungeissa. Konffa tuntee Suomen Lapin eksoottiset vaihtoehdot kokousjärjestelyiden, yritysten tapahtumamarkkinoinnin, oheistapahtumien sekä Rukan kokouspalveluiden osalta erinomaisesti. Asiakkaita ovat mm. tiedeyhteisöt ja korkeakoulut, julkishallinto, kehittämisyhtiöt, järjestöt ja monet julkiset ja yksityiset tahot.

Kongressitoimisto Konffan laadukkaat palvelut

Käytössä ovat modernit ja laajat kansainvälisen toiminnan vaatimukset täyttävät ohjelmistot, maksuliikennesopimukset suurimpien raha- ja luottolaitosten kanssa globaaleita rahaliikennejärjestelyitä varten. Käytössä ovat pankkitarkastuslaitoksen hyväksymät SSL-suojatut sekä viestintäviraston valvomat palvelimet. Palvelutuotannossa hyödynnetään uusia teknologisia ja logistisia ratkaisuja.

Tilaisuudet toteutetaan laatujärjestelmän mukaisesti ja niiden toimintavarmuus on taattu. Konffan henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti vahvan ammattiosaamisen ylläpitämiseksi. Konffa pyrkii toimimaan ympäristöystävällisesti ja ekologisesti.

CONVAR45

Olemme mukana mm. näissä organisaatioissa:

BCB
cnflogo
JCB
tapahtumateollisuus
BCB
cnflogo
JCB
tapahtumateollisuus
Ota yhteyttä

KONFFA Oy

Vihikari 10, 90440 Kempele
010 2926 500
info@konffa.fi

Millainen tilaisuus sinulla on suunnitteilla?

Jätä meille tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme