Murhamysteeri!

Konffa tarjoaa Oulun seudulla yksinoikeudella huikean jännitysillan ryhmällenne, tuttuun tapaan vaivatta ja tarpeen vaatiessa valmiiksi paketoitunakin. Tarjolla on teemallinen ohjelmailta vetäjineen, ja tarvittaessa tiloineen, tarjoiluineen ja rekvisiittoineen - tunnelman tekevät heittäytyvät osallistujat ja valmis juoni.

Murhamysteeri sopii mitä parhaiten asiakastilaisuuden tai tiimipäivän ohjelmaksi, ehkäpä osaksi virkistyspäivää tai kick-offia, verkostoitumis- tai tutustumistapahtumaa. By the way, murders can also be solved in English!  Suosituin Murhamysteerin teema on mafia-aiheinen, kuviteltuna tapahtumapaikkana on vedonlyöntitoimiston avajaisjuhlata 1920-luvun Chicagossa.

Ohjelman kesto on noin 2,5 tuntia. Murhamysteeri on hyvä varata muutamaa viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa. Murhamysteeri voidaan helposti toteuttaa myös muissa, järjestäjän itse varaamissa tiloissa. Haluttaessa Konffa kartoittaa tilaisuudelle sopivat tilat ja tarjoilut toiveenne ja budjettinne mukaisesti. Yhteistyökumppaneitamme ovat Ravintola Rauhala ja Tuba sekä Uniresta.

Varaukset: puh. 010 2926 500 tai
Lataa Murhamysteeri esite oikeanpuoleisesta linkkipalkista!

Hintatiedot
Ryhmän minimikoko on 16 henkilöä.
16-30 henkilön ryhmille hinta on 75 e/ henkilö
Suuremmille ryhmille annetaan tarjous erikseen
Hinta sisältää ohjelmapalvelun avaimet käteen -periaatteella. Hintaan lisätään arvonlisävero.
Matkakulut Oulun ulkopuolelle lisätään hintaan.
Tutustu Murhamysteerin tunnelmaan alla olevasta kuvagalleriasta, kuvan saat suuremmaksi klikkaamalla kuvaa.

Kuvagalleria