Yritystapahtumat

Onko aikeissanne järjestää yritystapahtuma, yritysjuhla, asiakastilaisuus, henkilöstötapahtuma, lanseeraustapahtuma tai myyntitilaisuus? Haluatko tarjota elämyksiä, ovatko vieraasi jo nähneet ja kokeneet kaiken? Konffa palvelee asiakkaita, jotka haluavat yrityksensä imagoa tukevan, onnistuneen ja tavoitteet täyttävän mäyttävän yritystilaisuuden – todellista vastinetta tapahtumaan käyttämilleen euroille.

 

Konffa on erikoistunut tuottamaan suurehkoja ja vaativia tapahtumakokonaisuuksia avaimet käteen -periaatteella erittäin korkealaatuisesti, mutta ehdottoman kustannustehokkaasti. Säästä aikaa, hermoja ja rahaa - oma henkilöstö voi keskittyä ydintehtävien hoitamiseen järjestelyaikana ja tapahtuman aikana isäntien ja emäntien tehtävänä on seurustella vieraiden kanssa.

 

Kun järjestät yritystapahtuman, sen on onnistuttava!

Tapahtuma on voimakas viestinnän keino, oikeanlainen kohtaaminen lyö laudalta muut vaikuttamistavat. Siksi tapahtumamarkkinointiin kannattaa panostaa sekä sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä. Konffan joustava ja luova tapahtumatuotanto, raudanluja projektinjohtotaito sekä strategiaosaaminen antaa sen valinneelle taholle merkittävän lisäarvon. Yritystapahtumissa ei ole enää nykyään varaa keskinkertaisuuteen, vieraille on tärkeää luoda juuri oikeaa tunnelmaa, henkeä – ja sisältöä.

Hyvä brändäys lisää tapahtuman onnistumista ja houkuttelevuutta. Lähtökohtana on, että tapahtuma antaa järjestävästä organisaatiosta laadukkaan kuvan sekä tukee liiketoiminnallisia tavoitteita.