SINSATIONAL JOULUGAALA – WAU!

16.08.2012

Pitkään odotettu hieno pikkujouluajan tapahtuma on nyt totta! Parhaaseen pikkujouluaikaan nautitaan viihteellisestä ohjelmasta mannermaiseksi varieteeravintolaksi muuntuneessa Ravintola Toivossa. Herkullisen pöytiin tarjoiltavan illallisen lomassa esiintyy mm. burleskiryhmiä esittäen tyylikästä ja hauskaa klassista burleskia , luvassa on upeita lauluesityksiä ja luonnollisesti joulupukkikin paikalle saapuu tonttuineen. Loppuillasta viihdyttämisestä huolehtii mainio bilebändi ja tanssiorkesteri, erillisessä karaokeluolassa voi laulaa omat joululaulut. Ja baari on tietenkin auki koko illan ajan. Tilaisuuden taustalla ovat Konffa Event Management ja Radisson BLU Hotel Oulu.

 

Sinsational Joulugaala on tarkoitettu eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille joulujuhlan viettämiseen. Se sopii erinomaisesti myös sidosryhmien muistamiseen joulunaikaan, oivallinen vaihtoehto joululahjoille – ja joululounaille, kannattaisiko lahjoittaa ainutlaatuinen kokemus tavaran asemesta? Lue lisää tästä ja varaa paikka nopeasti paikka omalle ryhmällesi.

 

Sinsational Joulugaala on myös Facebookissa. Tykkää, ja pieninä makupaloina tilaisuus avautuu sinulle hitusen verran enemmän viikko viikolta.