Road Show: Jyväskylä, Turku ja Lappeenranta

04.10.2013

Miten toteutat tehokkaan B2B-verkostoitumistapahtuman kohderyhmillesi? Organisaatioille kehitetyn verkostoitumistapahtuman nopean ja todistetusti tehokkaan tuottaminen on helppoa ja edullista. Road Show tulee Lappeenrantaan 23.10., Jyväskylään 24.10. ja Turkuun 29.10. Valitse paikkakuntasi ja ilmoittaudu tästä

Kaksipäiväinen Teollisuussummit 2013, joka järjestetään 9.-10.10.2013 Oulussa, käyttää Konffan ffmatchpalvelua osallistujien verkostoitumisen tehostamisessa. Osallistujia tilaisuudessa on 200.

ffmatch verkostoitumistapahtuma on äärimmäisen tehokas tapa edistää osallistujien kumppanuutta, vaikkapa liiketoimintaa tai rekrytointia. ffmatch on edullinen, avaimet-käteen -periaatteella Konffan erilaisille asiakkailleen toteuttama moderni kokonaispalvelu, joka säästää järjestävän organisaation työaikaa. Konffa on järjestänyt kymmenittäin ffmatch-verkostoitumistapahtumia jo vuodesta 2009 ympäri Suomen niin yksityiselle sektorille kuin monenlaisille julkisille toimijoille.

ffmatch asiakkaita ovat erityisesti hankkeet ja hankkeiden yhteistoiminta, kehittämisyhtiöt ja projektit, joiden tehtävänä on edistää alueensa tai toimialansa elinkeinoa tai toimijoiden yhteistoimintaan. Monipuolinen ffmatch soveltuu eri toimialoille, messuille, päämiestapahtumiin tai rekrytointiin sekä kansainvälisiin tapahtumiin mainiosti joustavuutensa ansioista.

Konffa järjestää syksyn aikana Suomen suurimmat kaupungit kattavan ffmatch Road Shown, jossa kerrotaan tarkemmin varsin vaivattoman kokonaispalvelun toteuttamisesta ja hinnoittelusta. Oululaiset ja rovaniemeläiset organisaatiot ovat jo asiaan perehtyneet, ja toteutuksia käynnistyy vielä tämän vuoden aikana. Tavoitteellisen B2B-matchmaking tilaisuuden järjestäminen, mitattavuus ja merkittävät hyödyt sekä järjestävälle organisaatiolle sekä tapahtumaan osallistuville yrityksille ovat merkittävät ja niistä kannattaa tulla kuulemaan lisää. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti.