OULU SUOMALAISTEN KOKOUSKAUPUNKIEN KAARTIIN CONFERENCE OULUN AVULLA

12.02.2009

Conference Oulu on oululaisessa kokouselinkeinossa ja sen kiinteissä sidosryhmissä toimivien tahojen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on lähivuosien aikana merkittävästi lisätä tieteellisten tapahtumien ja muiden suurkokousten määrää Oulussa.

 

Conference Oulu toimii oululaisten potentiaalisten kokousjärjestäjien tukena ja samalla markkinoi Oulua niille suurkokousten järjestäjille valtakunnallisesti. Toiminnan tueksi on luotu 11.2. julkistettava web-portaali www.conferenceoulu.com sekä informatiivisten tutustumiskäyntien sarja valtakunnallisille kokousjärjestäjille.

 

Tavoite
Conference Oulun tavoitteena on markkinoida Oulun kaupungin valmiuksia kongressien ja suurkokousten järjestäjille. Tavoitteena on kuvata Oulu laajana kokonaisuutena kaikkien palveluiden osalta ja kertoa selkeästi miten kokous järjestetään Oulussa. Konkreettisena tavoitteena on lisätä Oulussa järjestettävien tieteellisten kongressien, konferenssien ja muiden suurkokousten määrää merkittävästi nykyiseltä tasolta lähi vuosien aikana.


Oulussa järjestettävien kokousten määrä on varsin vähäinen verrattuna useiden pienempien kaupunkien vertailulukuihin (Lähde FCB).

Katso lehdistötiedote tästä.