Mikroyritysten matchmaking - ffmatch

06.09.2017

Oulussa järjestetään tiistaina 21.9.2017 mikroyrityksille, elinkeinonharjoittajille tarkoitettu maksuton B2B matchmaking tapahtuma.Tapahtuma on kohdistettu koko Pohjois-Pohjanmaan mikrokokoista yritystoimintaa harjoittaville tahoille ja organisaatioille. Tilaisuuteen odotetaan lähes sataa osallistuvaa yritystä. Ilmoittautuminen TÄSTÄ päättyy 10.9.2017.
Tapahtuman toteuttamisesssa käytetään ffmatch-palvelua.

Oulunkaaren kuntayhtymän hallinnoimat hankkeet OK#Kasvuverkosto ja Kantama tarjoavat yhteistyökumppaneineen ja rahoittajineen pienille yrityksille ja yksinyrittäjille mahdollisuuden kattavaan verkostoitumiseen ja uusasiakashankintaan iltapäivän mittaisessa B2B matchmaking-tapahtumassa. Tilaisuudessa keskitytään ennakkoon varattujen tapaamisten avulla löytämään uusia avauksia mikrokokoisten yritysten liiketoiminnan kasvattamiseen. Osallistujat saavat ennen tapaamista tarkempaa tietoa tapaamiskumppaneistaan ja itse tilaisuuden aikana he voivat jo ennakkoon valmistautuneena tavata valitsemiaan yrityksiä, joiden kanssa on mahdollista luoda uutta liiketoimintaa tai tehdä laajempia tarjouksia suuryrityksille. Tapahtumassa myös voi löytää tarpeellisia tukipalveluita tarjoavia yrityksiä, kuten apua digitaaliseen markkinointiin, talouspalveluita tai lainopillista neuvontaa.

ffmatch on yritysten matchmaking konsepti, joka toimitetetaan tilaajalle avaimet käteen -periaatteella. Palvelu sisältää online palvelut, yritysprofiilien keräämisen sekä matchmakingin. Koko palvelun ytimessä on ffmatch-matchmaking ohjelmisto, jonka avulla matchmaking tehdään tiettyjen kriteerien puitteissa. Palvelukokonaisuus sisältää onlinepalveluiden lisäksi myös tapahtuman osallistujaneuvonnan sekä tapahtuman ammattitaitoisen vetämisen tapahtumapäivänä.

Pääasialliset asiakkaat ovat hankkeita, projekteja, elinkeinolaitoksia ja yrityspalveluita. Hinnaltaan ffmatch on varsin edullinen. Asiakkaamme arvostavat sitä, että heidän aikaansa palvelun toteuttamisessa ei juurikaan aloituspalaverin jälkeen tarvita, hoidamme kaiken tarvittavan. Myös ffmatchin nopeaa toimitusaikaa ja hinnoittelua on kehuttu. Palvelu sopii tilaisuuksiin, joissa on vähintään 40 osallistujaa, ylärajaa ei ole.

Kiinnostuitko? Lue lisää www.ffmatch.fi ja pyydä tarjous!

Palvelun tuottaa ffmatch Group Finland.