Koronavirustilanteen vaikutukset Konffassa

27.04.2020

Laajeneva pandemia vaikuttaa koko yhteiskunnassa ennenkokemattomalla tavalla ja kaikkien on nopeasti sopeuduttava uuteen tilanteeseen. Kaikki kevään tapahtumat on siirretty tulevaan syksyyn ja talveen, vain pari kokousta on peruutettu kokonaan. Meneillään olevat online-ilmoittautumiset ja abstratijärjestelmä toimivat entiseen tapaan ja yhtä luotettavasti kuin aiemminkin. Kaikki projektit viedään eteenpäin sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Konffan työntekijät siirtyivät kokoaikaiseen etätyöhön jo maaliskuun puolivälissä, monet teistä ovat sen käytännössäkin ehtineet jo huomata. Teemme parasta aikaa töitä saattaaksemme kaikkien siirrettyjen tapahtumien operatiiviset asiat kuntoon, jotta voimme jatkaa syksymmällä siitä mihin jäätiin.

Kuten viime aikoina on uutisoitu, poikkeustilanne iskee kovaa nimenomaan tapahtuma-alaan ja pieniin yrityksiin matkailun ja kokousmatkailun aloilla, joita me edustamme. Ensimmäisenä on hoidettu asiakkaiden akuutit asiat ja nyt meneillään ovat omat sopeuttamistoimet.

Kurjasta tilanteesta huolimatta suhtaudumme tulevaisuuteen luottavaisesti. Jatkuvuuden varmistamiseksi ja työpaikkojen säilyttämiseksi meille ovat tärkeitä, myös uudet työt tulevaisuudessa. Muistakaa siis meitä tarjouspyyntöjen merkeissä.

Presidentti Koiviston sanoin ” Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin.”