KOKOUSJÄRJESTÄJÄN TEHOPÄIVÄ!

18.09.2013

Ammattilaisseminaari pidetään Oulussa 26.9.2013. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Oulun seudun ja lähialueiden kaikenkokoisia kokouksia järjestäville henkilöille. Tehopäivän taustalla ovat OuluOn kokouselinkeinon toimijat ja se on osallistujille maksuton. Konffan toimitusjohtaja Pia Hanski on tilaisuudessa puhumassa tapahtumamarkkinoinnista, myyntinäyttelyssä esitellään Konffan osaamista. Tule mukaan, käy tervehtimässä meitä.  Täältä löydät ohjelman ja ilmoittautumisohjeet.

Tapahtuma- ja kokouskaupunki Oulu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kokous- ja konferenssijärjestäjille. Tarjolla on huikea määrä korkealaatuista majoitusta ja upeita kokoustiloja. Jotta kokoukset saavuttavat tavoitteensa kaikilla attribuuteilla, on ammattilaisverkostoiden osaamisella osansa. Tapahtumajärjestäjän pitää ymmärtää keskittyä tapahtuman sisällöllisiin tavoitteisiin ja vieraisiinsa – vain siten he saavuttavat tuloksia, joihin investoivat usein isojakin rahasummia.

Konffa on yritystapahtumien ja konferenssien asiantuntija, joka tarjoaa kaikki palvelut ja ideat, joita erikokoisissa ja -tyyppisissä tapahtumissa tarvitaan.  Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja tarjota aina jotain uutta. Räätälöidyn tilaisuuden sijaan voit toki valita jonkin valmiista ohjelmapaketeistamme.