Onnea Kaleva-konserni!

Kaleva-konserni on ottanut käyttöön uuden painokoneen Takalaanilaan rakennetussa painotalossa. Vihkiäisiä vietettiin marraskuun alussa ja Konffa tuotti avajaiset Kalevalle avaimet käteen –periaatteella.

 

Tilaisuuksia järjestettiin kaksi, kutsuvierastilaisuus ja henkilöstön avajaisjuhla, osallistujia oli yhteensä lähes 700. Kokonaistuotanto kattoi tapahtuman sisällön ja puitteiden suunnittelemisen ja ideoimisen sekä budjettihallinnan sekä tietenkin projektin johtamisen alusta loppuun. Tilaisuudet toteutettiin uuden painotalon valtavassa paperivarastossa, joka sisustaminen ja somistaminen juhlatilaksi vaati luovia ratkaisuja ja teknistä osaamista. Tapahtuman AV-tekniikka ja lavarakennelmat, sisustus- ja kalustussuunnitelmat sekä cateringsuunnittelu niinikään koordinoituivat Konffan toimesta hyvien paikallisten alihankkijoiden kera. Graafisten töiden lisäksi Konffa huolehti tietenkin ohjelmasuunnittelusta tavoitteiden ja hieman eriluonteisten tilaisuuksien tavoitteiden mukaisesti niin että tälläkin kertaa juhlavieraat kuulivat, näkivä ja kokivat uutta ja upeaa. WAU! BRAVO! Saadun palautteen mukaan niin Kaleva-konserni kuin molempien juhlien vieraat viihtyivät paremmin kuin hyvin.

 

Jälleen saimme osoittaa, että ammattiosaajaa käyttämällä toimeksiantajan oma resurssointi on järkevää, budjetti pysyy raameissaan ja tilaisuudet täyttävät niille asetetut tavoitteet.