ffmatch Road Show: Rovaniemi ja Pori, lokakuun alussa

24.09.2013

Tutustu suomalaisille organisaatioille kehitettyyn verkostoitumistapahtumaan Rovaniemellä 3.10. ja Porissa 8.10.2013. Valitse paikkakuntasi ja ilmoittaudu tästä

ffmatch verkostoitumistapahtuma on äärimmäisen tehokas tapa edistää osallistujien kumppanuutta, vaikkapa liiketoimintaa tai rekrytointia. ffmatch on edullinen, avaimet-käteen -periaatteella Konffan erilaisille asiakkailleen toteuttama moderni kokonaispalvelu, joka säästää järjestävän organisaation työaikaa. Konffa on järjestänyt kymmenittäin ffmatch-verkostoitumis-tapahtumia jo vuodesta 2009 ympäri Suomen niin yksityiselle sektorille kuin monenlaisille julkisille toimijoille.

ffmatch asiakkaita ovat varsinkin hankkeet ja hankkeiden yhteistoiminta, kehittämisyhtiöt ja projektit, joiden tehtävänä on edistää alueensa tai toimialansa elinkeinoa tai toimijoiden yhteistoimintaan. Monipuolinen ffmatch soveltuu eri toimialoille, messuille, päämiestapahtumiin tai rekrytointiin sekä kansainvälisiin tapahtumiin mainiosti  joustavuutensa ansioista.

Konffa järjestää syksyn aikana Suomen suurimmat kaupungit kattavan ffmatch Road Shown, jossa kerrotaan tarkemmin varsin vaivattoman kokonaispalvelun toteuttamisesta ja hinnoittelusta. Tavoitteellisen B2B-matchmaking tilaisuuden järjestäminen, mitattavuus ja merkittävät hyödyt sekä järjestävälle organisaatiolle sekä tapahtumaan osallistuville yrityksille ovat merkittävät ja niistä kannattaa tulla kuulemaan lisää. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti.