EdTech matchmaking Konffan ffmatch-palvelulla

09.02.2017

Polar Bear Pitching on maineikas pitsauskilpailu, jossa start-up yritykset pitchaavaat kansainvälisille rahoittajille, partnereille ja asiakkaille. Toisin kuin kaikissa muissa pitching kilpailuissa, Polar Bear Pitchingissa ei ole aikarajaa, mutta yrittäjien on annettava esityksensä seisoen vyötäröään myöten syvällä jääkylmässä vedessä, sillä esiitymislavana toimii jäätyneeseen Pohjanlahteen tehty avanto. Suosittu tapahtuma lähetetään on-line streaminä ja sillä on kymmeniä tuhansia seuraajia.

Sadat osallistujat ympärimaailman kokoontuvat vuosittain Oulussa järjestettävään tapahtumaan, jossa muutaman päivän aikana järjestetään monenlaisia tapahtumia aiheen ympärillä. Yksi näistä tapahtumista on EdTech matchmaking, johon on jo nyt ilmoittautunut kansainvälinen osallistujajoukko start-up -yrityksiä, kansainvälisiä rahoittajia ja pelialan toimijoita. Matchmaking toteutetaan Konffan välittämän ffmatch Group Finlandin ainutlaatuista kokonaiskonseptia hyödyntäen. Ilmoittautuminen on mahdollista etukäteen EdTech-matchmaking sivulla aina perjantaihin 10.2.2017 klo 10 saakka, jonka jälkeen osallistujien matchaus tapahtuu Konffan ffmatch-ohjelmiston avulla ja osallistujat saavat tapaamiskumppaniensa profiilitiedot ja oman yksilöllisen aikataulun B2B-tapaamisia varten tiistaina 14.2.2017 iltapäivällä järjestettävässä tapahtumassa. Tilaisuuteen voi tulla myös jälki-ilmoittautuneena saapumalla tapahtumapaikalle ajoissa, jotta tapaamisia voidaan vielä sopia. EdTech matchmaking- ja verkostoitumistapahtuman taustalla on OAMK Labs yhteistyötahojensa kanssa ja se pidetään Lasaretissa.

ffmatch-konsepti on varsin helppo toteuttaa ja hyvin tuloksekas, sillä osallistujat voivat mennä suoraan yhteistyökuvioiden puntarointiin tapaamisensa aikana, sillä tapaamiskumppanien tarjooma ja kysyntä sekä yrityksen perustiedot ovat jo yhteistyöehdokkaan tiedossa. Saadun palautteen mukaan konseptin tuloksena on lähes 60-70 %:sti kaupallinen yhteistyö jatkuminen tapaamisen jälkeen, toimialasta riippuen. ffmatch-palvelu sopii kaikille toimialoille aina teollisuudesta palvelualaan. Konffa tarjoaa palvelukokonaisuuden joka sisältää matchmaking tilaisuuden valmistelun, verkkosivut ja ilmoittautumisen, asiakaspalvelun ja varsinaisen matchmakingtapahtuman vetämiseen sekä tarvittaessa palautteen keräämisen. Kaiken ytimessä on Konffan kehittämä ffmatch-ohjelmisto, jolla voidaan hallita satojen osallistujien matchmaking. Edullinen ffmatch soveltuu itsenäiseksi liiketoiminnan vahvistamiseen yrityskehitysyksiköille, toiminnoksi hankkeille, osaohjelmaksi konferensseihin ja seminaaritapahtumiin tai verkostoitumistapahtumaksi B2B-bisnekseen.

 

 

Ilmoittautuminen ja osallistujalista TÄSTÄ

Konffan ffmatch tuotteesta lisää TÄSTÄ