Mainostoimisto

Täytämme hyvän mainostoimiston kriteerit. Asiakkaanamme saatte meiltä suunnitteluvoimaa ja luovia ratkaisuja. Täyden palvelun mainostoimistosta saatte tiukkaa osaamista, vahvaa näkemystä, teknisiä taitoja ja loistavia lopputuloksia. Erityisosaamistamme on konferensseihin ja yritystapahtumiin liittyvä tapahtumamarkkinointi.

Ituna omannäköinen


Jos haluat, olemme nuorekkaita. Toivoessasi toisin olemme konservatiivisia.
Olemme muuntautumiskykyisiä ja tunnemme monenlaiset toteutusvaihtoehdot, joista ette ehkä ole koskaan kuulleetkaan. Haluamme tuottaa asiakkaamme näköistä materiaalia, siksi perehdymme tarpeisiinne todenteolla. Meille on tärkeää, että tunnette suunnittelemamme lopputuloksen itsenne näköiseksi ja oloiseksi.

Valmista kamaa


Kun teette töitä kanssamme, saatte materiaalit todellakin valmiina työpöydällenne. Suunnittelun lisäksi huolehdimme siitä että tuotteet painetaan, koodataan tai vaikka valssataan sellaiseen muotoon että teidän tarvitsee vain ottaa se käyttöönne. Täyden palvelun mainostoimiston tehtäviin kuuluu myös laadunvalvonta.

Hintalappu


Annamme työkokonaisuudelle hinnan etukäteen ja kohtuullinen hintalappumme muuten pitää kutinsa. Haluamme että asiakkaamme budjetin hallinta on helppoa. Emme siis myy prosentteja emmekä tunteja vaan ihan vaan valmiita lopputuloksia. Tuntityötäkin toki tehdään, jos se sopii teille paremmin.