Kongressitoimisto Konffa

Konffa Oy on järjestökokousten, kongressien ja konferenssien järjestämiseen erikoistunut kongressitoimisto. Lisäksi Konffa järjestää yritystilaisuuksia, verkostoitumistapahtumia sekä muita yrityksille suunnattuja tapahtumia kuten murhamysteerejä. Yhtiön osana toimii kansainväliseen tapaan oma markkinointiviestinnän ja graafisten töiden toteuttamisen hallitseva mainostoimisto. Konffan toiminta on valtakunnallista ja Konffa kuuluu Suomen kärkitoimijoihin alalla.

Kongressitoimisto Konffalta saat kokonaisratkaisun

Konffan palvelut kattavat kaikki ne tarpeet, joita suurkokouksen tai yritystapahtuman tuottamisessa järjestämisessä tarvitaan, kansainvälisellä vaatimustasolla ja myös ulkomaisille päämiehille.

Vuonna 2006 perustettu kongressitoimisto Konffa on toteuttanut kansallisia ja kansainvälisiä suurkokouksia laajassa mittakaavassa lähes kaikissa Suomen  kaupungeissa.  Konffa tuntee Suomen Lapin eksoottiset  vaihtoehdot  kokousjärjestelyiden, yritysten tapahtumamarkkinoinnin, oheistapahtumien sekä Rukan kokouspalveluiden osalta erinomaisesti.  Asiakkaita ovat mm. tiedeyhteisöt ja korkeakoulut, julkishallinto, kehittämisyhtiöt, järjestöt  ja monet julkiset ja yksityiset tahot.

Kongressitoimisto Konffan laadukkaat palvelut

Käytössä ovat modernit ja laajat kansainvälisen toiminnan vaatimukset täyttävät ohjelmistot, maksuliikennesopimukset suurimpien raha- ja luottolaitosten kanssa globaaleita rahaliikennejärjestelyitä varten. Käytössä ovat pankkitarkastuslaitoksen hyväksymät SSL-suojatut sekä viestintäviraston valvomat palvelimet. Palvelutuotannossa hyödynnetään uusia teknologisia ja logistisia ratkaisuja.

Tilaisuudet toteutetaan laatujärjestelmän mukaisesti ja niiden toimintavarmuus on taattu. Konffan henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti vahvan ammattiosaamisen ylläpitämiseksi.  Konffa pyrkii toimimaan ympäristöystävällisesti ja ekologisesti.

 

 

Konffa Oy:n tietosuojalauseke